Ott voltak, hogy megvédjék magukat. Nyilvánvaló volt számomra, hogy a biztonsági személyzet nem volt ott, hogy megvédjen minket. Miért néznek ezek a srácok egymásra? Én magamra gondoltam. Ki fogja megtenni a következő lépést? Csak tudtam, hogy ez nyilvánvalóan valamilyen vészhelyzet volt. Ebben a pillanatban nem tudtam, mi történik. Ültem az asztalnál egy csésze zsetonnal és körülbelül száz dollárral a játék közepén. Tegyük fel, hogy Texas Hold'em játékot játszik, és az ellenfelek mindegyike egy flush vagy egyenes sorsoláson megy a folyón.

A különbség az, hogy több játékot tudsz nyerni egy adott játékstílussal, mint egy másik játékos, és képes vagy igazán megérteni a játékot, amit játszol. Csak egy jó nyereményük van, de van egy második, amit el lehetett volna dobni, hogy kész legyen. De lehet számítani, hogy csak körülbelül 1% esélye van arra, hogy az ellenfeled megkapja ezt az egyik szerencsés nyereményt, és hosszú távon ténylegesen fizetni fog.

Lehet, hogy az idő 99%-ában igazad van, de nem igazán tudod. Amikor pókerezel, pókerezel. A legtöbb játékos hívást fog tenni annak érdekében, hogy megpróbálja megnyomni ezt az egyetlen további húzást, ami miatt visszakerülhetnek a folyóba, és mindkét párjukat elveszítik. Egy másik fontos fogalom, amit szeretnék, ha tudtam volna, amikor tanultam. Fontos tudni, hogy milyen játékot játszol, és nem csak azt akarom, hogy jól játsszon, hanem azt, hogy megtanulja belülről.

El kell döntenie, hogy mi történik, ha az ellenfél rossz helyen esik. A táblát a pozíció megváltoztatása érdekében játszani jó módja lehet a játékosok becsületességének. Ehelyett játsszon okosan, és próbálja kihasználni a táblát. De ha túlságosan összekevered, mozgó célpontgá válsz, és a játékosok elkezdenek rájönni, hogy nem igazán tudják megmondani, hogy mi a kezed tartománya, mert úgy tűnik, hogy különböző helyzetekben játszol.

Néha akarsz játszani a póker egy kicsit másképp. Ha három vagy négy szintet játszik mélyen egy limit játékban, és az ellenfelek 50, 100 és 300 ponton játszanak, online poker ne játsszon minden kezet úgy, mintha fejjel felfelé lenne. Talán szeretné keverni egy kicsit, és próbálja megtalálni néhány gyenge pontokat az asztalon. Annyira alacsony, hogy nem kell aggódnia a játék megtanulása miatt.

Csak játszani a kezét, és nyerni vagy veszíteni. A legkönnyebben megtanulható játék az alacsony variancia. Az összes kéz közül választhat, a döntések nem igazán számítanak. De most vegyél néhány zsetont, és teszteld az új készségeidet egy izgalmas körben! Gyakorlatával fejlett stratégiákat fogsz felvenni a fogadáshoz, a potok építéséhez, a blöfföléshez, az ellenfelek olvasásához és a bankroll kezeléséhez.

Az alapvető ismeretek elsajátítása az első lépés a póker sikeréhez.